14. syyskuuta 2014

Ensimmäinen

Maailmassa on paljon ikäviä asioita. Päivittäin uutisoidaan monista surullisista asioista, joiden keskellä ihminen tuntee itsensä hyvin pieneksi. Iloa-blogin tarkoituksena on muistututtaa niistä kaikista suurista ja pienistä hyvistä ja kauniista asioista, joita elämässä on.

Olen miettinyt tämän blogin aloittamista muutaman vuoden. Nyt koen, että on aika toteuttaa tuo haave. Tykkään itse lukea erilaisia blogeja ja saan niistä usein ideoita omiin pikkuisiin projekteihin sekä vinkkejä arjen pieniin juhlaullisuuksiin tai vaikkapa vaatevalintoihin. Sellaiseksi toivon tämän oman bloginikin muodostuvan - positiiviseksi sivustoksi, josta silloin tällöin voi saada teekupin ääressä pienen idean omaan elämään.

Tunnustaudun esteetikoksi. Pidän kauniista sisustuksista ja valokuvista sekä huolitellun rennoista asukokonaisuuksista. Päiväunta silmät auki. Kauneutta rennolla meiningillä. Keittiössä olen innokas kokeilija, vaikka samalla kuitenkin turvaudun moneen tuttuun ja helppoon reseptiin. Joten saattaapa blogiin ilmestyä myös tervehdyksiä keittokomerosta. Pienet arjen vinkit ja pikkuiset projektit näyttäytyvät blogissa, sitä mukaan kun niitä elämässä eteen tulee. Ei paineita, ei stressiä, vaan elämäniloa!


Iloa,
E


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti